Tulosta


Joukkoliikennettä Rovaniemelle –kansanliike osallistui 6.6.2009 Wiljamissa järjestetylle Mahdollisuuksien torille, jossa eri kansalaisjärjestöt kertoivat toiminnastaan. Joukkoliikennettä Rovaniemelle –liike kertoi tapahtumavieraille Rovaniemen liikennepolitiikan ongelmista ja visioista paremman joukkoliikenteen järjestämiseksi.


Toimintansa aikana kansanliike on osallistunut kahdesti Mahdollisuuksien torille. Kansanliike on järjestänyt myös oman keskustelutilaisuuden joukkoliikenteestä lokakuussa 2008, aivan kunnallisvaalien alla. Tapahtumaa tukivat Lapin yliopiston ylioppilaskunta, Maailmankauppa Elimu, Lapin demarinuoret, Lapin keskustanuoret, Lapin kokoomusnuoret, Lapin vasemmistonuoret ja Lapin vihreät nuoret. Lisäksi kansanliikkeen edustajat ovat esitelmöineet asukasyhdistysten ja poliittisten tahojen tilaisuuksissa ja osallistuneet tiedotusvälineissä käytävään keskusteluun. Syksyksi suunnitteilla on yhteistyötä opiskelijajärjestöjen kanssa ja muun muassa pyöräilytempaus joukkoliikenteen puolesta.


Joukkoliikennettä Rovaniemelle –kansanliike osallistuu elokuussa (14.-16.8.) järjestettäville Rovaniemen Wanhoille Markkinoille.  Tervetuloa tapaamaan kansanliikkeemme väkeä ja keskustelemaan kanssamme!

 

Viimeksi päivitetty 06.06.2009 19:24